Контакти

Адрес

гр. Гоце Делчев,
ул. Стара планина 54

Телефони

0751/95 114
0751/95 144
0751/95 123

Факс

0751/60243

E-mail

mbalgd@gmail.com

Пишете ни

12 + 13 =